Corredors d’Assegurances. Res més.

Essent l’any 1987 la primera corredoria d’Assegurances de Banyoles, l’activitat del seu fundador, Josep Dilmé, es remonta a 1982 quan va començar les seves operacions com a agent. Gràcies a la seva única especialització i conseqüent qualitat en els serveis oferts, a dia d’avui la corredoria disposa de més de 2000 clients.

colegiatcorredoria

Tot i haver rebut diferents ofertes de col·laboració per expandir el rang de serveis de la companyia, ens hem quedat amb el que sabem fer, tot obtenint recolzament de diferents equips externs per aportar els serveis que el nostre client necessita. Creiem en l’especialització i en el servei de professionals pel client en cada un dels àmbits.

divider

Els nostres departaments:

Especialitzats en el món de les assegurances, els nostres departaments es divideixen de la manera següent:

Departament comercial

Encarregat de brindar-li consell i de trobar-li la pòlissa que millor s’adapta a les seves necessitats.


Departament de sinistres

Encarregat de trobar la millor solució en cas que desafortunadament hagi sofert algun tipus de sinistre.

Al marge, disposem d’equips externs que li poden ser útils per resoldre conflictes o abaratir la seva prima:

Legal (extern)

Disposem d’un assessorament directe provinent de diferents bufets d’advocats que han col·laborat des de fa molts anys amb nosaltres per resoldre aquells conflictes més complicats.


Auditories de qualitat (extern)

Molt lligat en el món de les assegurances és el món de les auditories de qualitat. Si vostè necessita qualsevol tipus de certificació, no dubtis en fer-nos-ho saber que el posarem en contacte amb els professionals més adequats a les seves necessitats.