UN MÓN MILLOR. UN PAS MÉS ENLLÀ

divider

Des de Josep Dilmé Corredoria d’Assegurances creiem que les empreses s’han de comprometre amb el seu entorn, especialment en un moment com aquest en el que les ajudes cap als més necessitats van cada a dia a menys. Per això part de l’import se la seva assegruança anirà destinat alguna entitat sense ànim de lucre.

Com a empresa local i propera que ens agrada definir-nos, des de Josep Dilmé estem compromesos amb diferents entitats solidàries, entitats sense ànim de lucre i ONGs.

 monmillordiagrama

UN PAS MÉS ENLLÀ: CLUBS D’ESPORTS

divider

Un dels sectors que més està patint les conseqüències de la crisis són els clubs d’esports, en particular aquells més petits que estan veient com tots els patrocinadors desapareixen a la velocitat de la llum.

Davant aquest panorama, Josep Dilmé ofereix una possibilitat de col·laboració amb diferents Clubs per tal de millorar la seva salut econòmica. És una solució que pot beneficiar a totes les parts, especialment aquells clubs més delicats.

La idea consisteix en oferir els serveis de la nostra empresa als socis del Club en qüestió i per cada pòlissa aconseguida, el 5% del valor d’aquesta va destinat al Club. A més, el client pot aconseguir un important descompte i premis a escollir.

Si vostè és d’un club i vol dur a terme una campanya com aquesta per aconseguir fons, no dubti en fer-nos-ho saber. Posa’t en contacte amb nosaltres i de seguida atendrem la seva proposta.

Actualment, estem treballant amb el Club de Handbol Banyoles.

ch-banyoles